Få skudt godt gang i den kommende firmajulefrokost

Julen er ved at være ovre os, hvilket derfor giver god anledning til at gå i gang med at planlægge firmajulefrokosten. I det nye år er der ofte nye ansigter, og for at de kan føle sig bedst muligt til rette på den nye arbejdsplads, så er en firmafest ikke noget dårligt bud. Læs her, hvordan du får skudt godt gang i en firmajulefrokost.

 

Sjove teambuilding lege er altid et hit

Det kan være angstprovokerende for nogen at skulle feste med en masse mennesker de måske ikke kender. Derfor er det vigtigt, at du som arrangør, sørger for, at der er noget for enhver smag. 

Nye kollegaer har uden tvivl ikke et så tæt bånd, som nogle af jer andre kollegaer muligvis har fået etableret over de sidste par år. Derfor bør en god firmafest sørge for at være inkluderende, så alle kan føle sig som en del af teamet.

Der er flere måder hvorpå du kan få inkluderet alle, men en af de foretrukne måder, er helt sikkert ved at lave noget teambuilding. Der findes mange sjove former for teambuilding, som kan være med til at gøre det hele lidt mindre formelt. 

Undersøg de forskellige muligheder, så du er sikker på, at du finder noget, som alle kan være med til og som alle synes om. Det er en god start!

 

Lidt alkohol skal der til firmajulefrokosten

Det kommer nok ikke bag på ret mange, at de fleste firmafester inkluderer en del forskelligt alkohol. Det er selvfølgelig ikke noget som man behøver at drikke, men det kan hjælpe med at gøre stemningen en kende mere afslappet. 

Hvis du gerne vil sikre dig, at der er drinks nok til alle, samt at disse drinks falder i de flestes smag, så er det helt sikkert ZubarDubar, som du bør tage kontakt til. Læs mere her, for at få alt den information du har brug for. 

ZubarDubar har både dygtige bartendere og masser af gode opskrifter, som kan blive demonstreret til firmafesten. 

Generelt er en god firmafest en fest, hvor alle føler de kan være med, samt at alle har det sjovt. Lidt alkohol og nogle sjove teambuilding lege skulle kunne gøre tricket.