vidaxl trustpilot – hvor kunderne siger deres mening

VIDAXL er en fantastisk online butik med fantastisk kundeservice. Jeg har haft en god oplevelse med at handle hos dem. Produkterne er af god kvalitet og priserne er meget rimelige. Hjemmesiden er nem at navigere på og leveringen var meget hurtig. Jeg vil klart anbefale VIDAXL til alle, der leder efter kvalitetsprodukter til en fantastisk pris. Jeg vil helt sikkert handle med VIDAXL igen. – Andy, London En god service til prisen, jeg var overrasket over, hvor hurtigt min ordre ankom. – Rob, KentPerfect, jeg kan nemt finde de produkter, jeg har brug for. Din kundeservice er fremragende. – L Clarke, Enfield Meget let at bestille og meget hurtig levering. Gode produkter og gode priser. – Andrew, Chichester Flere udtalelser Det er ikke rigtig en hemmelighed, men vi skal ikke tale om det.

VIDAXL Trustpilot: Et betroet sted at handle hjemme- og haveartikler

vidaxl er en fantastisk online forhandler, der har fantastisk kundeservice. Jeg har aldrig haft problemer med noget, jeg har bestilt, og leveringstiderne er altid meget hurtige. Jeg vil helt klart anbefale dette firma til alle, der leder efter en god shoppingoplevelse! – Nancy Tak for den hurtige levering. Dette var min første gang at handle med viadaxl, og det var en fantastisk oplevelse. Jeg bestilte mit produkt kl. 22 på en lørdag og fik det leveret til døren tirsdag eftermiddag. God service, fortsæt det gode arbejde. – Michael Sikke et fantastisk sted at købe fra, jeg har ønsket at købe dette produkt i et stykke tid nu, men det er altid udsolgt. Hvilken god timing for at få dette leveret til min dør inden for en uge efter afgivelse af ordren. Tak Viadaxl – Ashley Ville bare sige, hvilken fantastisk service du yder.

Få de seneste tilbud og trends fra Vidaxl

Hvis der er én ting, som vidaxl ved, så er det, hvordan man holder sine kunder glade. Ved at udsende et regelmæssigt nyhedsbrev giver vidaxl sine kunder information om de nyeste produkter, rabatter og eksklusive tilbud. Hvad mere er, er nyhedsbrevet spækket med interessante og informative artikler om alt fra boligforbedring til havearbejde. Så uanset om du er en erfaren kund hos vidaxl, eller du bare tænker på at foretage et køb, skal du sørge for at tilmelde dig nyhedsbrevet – du vil ikke fortryde det! NÆSTE DAG LEVERING Hos vidaxl ved vi, at vores kunder værdsætter deres tid – derfor tilbyder vi et omfattende udvalg af garanterede leveringsmuligheder næste dag. Så uanset om du bestiller en enkelt vare, eller du ønsker at købe en masse, kan du være sikker på, at din ordre ankommer til tiden. ONLINE SIKKERHED Alle transaktioner hos vidaxl er beskyttet af 128-bitSSL-kryptering.

Link til artiklen

https://unideal.dk/butikker/vidaxl/